spacer
 
Home
Nieuws
Heb je interesse?
Route
Contact
Waar blijft het product?
 
Wat hebben we:

Inschrijven

NIET MEER INSCHRIJVEN!!

Hallo jongens en meisjes,


05-04-2021

Bedankt voor je interesse, maar we hebben genoeg aanmeldingen!!

Vanaf 31 maart 2022 is onze site weer open en is inschrijven mogelijk.
Wacht dan niet te lang, want vol = vol.

groetjes, Edwin en Jolanda Eijkemans.

Hallo jongens, meisjes en ouders,

Middels Info willen we jullie op de hoogte brengen van de gang van zaken zodra je jezelf hebt aangemeld om bij ons te komen werken.

Aanmelden spreekt voor zich op de site, je klikt “heb je interesse” aan, download de formulieren, invullen en samen met een kopie van je id.-kaart of paspoort bij ons in de brievenbus stoppen.

Vanaf 31 maart is onze site geopend om jezelf aan te melden. Maar we beginnen pas met werken eind mei/begin juni. Daar we afhankelijk zijn van de weersomstandigheden kunnen we nooit vooraf melden wanneer het werken precies start. M.u.v. een testmail krijg je van ons tot die tijd GEEN bericht. Als je formulieren juist zijn ingevuld ben je gelijk aangemeld!

Aanmelden betekent ook dat het de bedoeling is dat je tenminste 1 keer komt werken.

We hebben ontzettend veel administratieve handelingen om je aan te melden bij allerlei instanties. We zijn dan ook genoodzaakt om deze administratieve kosten te boeken wanneer je jezelf NIET afmeldt als je helemaal niet komt werken.

De periode dat je de mogelijkheid hebt om te komen werken is niet aaneengesloten.

We beginnen dus eind mei/begin juni met tuinbonen plukken. Deze werkzaamheden omvatten ongeveer 7 tot 10 dagen. Ligt aan de opkomst. Wanneer de schoolvakantie nog niet is begonnen werken we op de zaterdagen en door de week in de avond uren.

Op zaterdag vaak van 8.00-12.00 uur en ’s avonds van 17.30-20.00 uur.

Na de tuinbonen gaan we eind juni prei zetten en sperziebonen plukken. Ook dit is niet precies vooraf aan te geven welke periode we deze werkzaamheden verrichten. Deze periode omvat ongeveer twee weken. Is ook weer afhankelijk van de opkomst en het weer.

Dan als laatste starten we eind juli met aardbeien stekplanten snijden. Dit tot ongeveer 6 augustus. We werken dus eigenlijk in drie blokken. Voor iedere periode wordt je via de mail op de hoogte gebracht wanneer we met welke werkzaamheden we starten. Je krijgt dan de mogelijkheid om aan te geven welke opgegeven dagen je kan komen werken. Stuur altijd even een mail terug ook al kan je helemaal niet werken. Zo weten we hoeveel kinderen we kunnen verwachten. Als je moet sporten, huiswerk moet maken of een andere reden dan hebben we daar alle begrip voor, maar geef het even aan.

Iedere werkweek is anders. Ga er dus niet automatisch van uit dat de volgende werkweek dezelfde uren en dagen heeft! Ook kunnen we uren of dagen veranderen i.v.m. de weersomstandigheden.

Check daarom altijd voor dat je gaat werken je mail of kijk op de site bij “nieuws”. Omdat je vaak op de grond of op een kist zit tijdens de werkzaamheden is het verstandig om niet je beste kleding te dragen. Zorg zelf voor regenkleding als de weersomstandigheden ongunstig zijn. Bij onweer wordt er niet gewerkt!

Je werkt bij ons per eenheid. Dat wil zeggen per emmer/kist/rij. Hoe harder je zelf werkt hoe meer je verdient! Je krijgt na je werk een bonnetje mee naar huis met het geldbedrag erop vermeldt.

LET OP: haal het bonnetje uit je broek/jas voordat je moeder alles in de wasmachine stopt!!

Na iedere blok krijg je een mail met informatie over wanneer het uitbetalen is. Hopelijk hebben we voldoende informatie verstrekt. Heb je nog vragen dan kan dat altijd via deze site: zie “contact” of stuur een mail naar jolanda.eijkemans@hetnet.nl Bellen kan ook:0413-473265.